Дуже приємний і освіжаючий компот, де всі інгредієнти приємно доповнюють смак один одного. Такий напій виходить неймовірно смачним, корисним і красивим, а готується він досить просто і швидко.


Інгредієнти: на 3 л.

  • Груша – 2 шт.
  • Яблука – 2 шт.
  • Чорноплідна горобина – 1,5 склянки
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Лимонна кислота – 1 ч. л.
  • Вода – 2,5 л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування компоту з груші, яблук і черноплодки на зиму на 3-х літрову банку. Яблука і груші промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Чорноплідну горобину перебираємо і також промиваємо.

Викладаємо фрукти на дно простерилізованій банки, зверху розміщуємо ягоди.

Насипаємо в банку цукор і лимонну кислоту.

Заливаємо фруктово-ягідне асорті окропом і закатуємо банку стерилізованими кришками.

Банку перевертаємо, закутуємо і залишаємо остигати, після чого відправляємо на зберігання в прохолодне місце. Приємного апетиту!

Компот з груш на 3-х літрову банку Компот з груш на зиму Компот з яблук на 3-х літрову банку Компот з яблук на зиму Компоти