Хочете порадувати рідних смачним м’ясним блюдом? Приготуйте котлети з індички і яловичини! Залежно від смакових уподобань їх можна приготувати різними способами – на сковороді в духовці або на пару. Смакові якості готового страви в будь-якому випадку будуть відмінними!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Індичка фарш – 400 гр.
- Яловичий фарш – 400 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 – 3 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати котлети з індички і яловичини, в глибоку ємність викладаємо фарш з індички і яловичий фарш.
Очищаємо часник і ріпчасту цибулю, подрібнюємо їх у блендері або перекручуємо через м’ясорубку.
Разом з яйцями, додаємо подрібнені інгредієнти до фаршу.
Додаємо до інших компонентів майонез, сіль і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо.
Потім додаємо невелику кількість пшеничного борошна, щоб домогтися потрібної консистенції.
Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, отримуючи в результаті однорідний фарш для котлет.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, вологими руками формуємо котлети і починаємо їх обсмажувати.
Коли одна сторона буде готова, переверніть котлети і обсмажте другу сторону до рум’яної скоринки.
Котлети з індички і яловичини готові!
Приємного вам апетиту!
Котлети Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички