Класика – це завжди просто, швидко, і смачно. Фарш для котлет беремо готовий або перекручуємо м’ясо індички з допомогою будь-якого кухонного гаджета, і бажано двічі. У фарш додаємо яйця, борошно і спеції за власним смаком. Смажимо котлети на сковорідці. Класичні котлети з індички ви можете заморозити і з них швидко приготувати вечерю.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Індичка фарш – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Яйце – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Сіль – 2 ч. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати класичні котлети з індички. Приготований або розморожений фарш з індички перекладіть в зручну для замісу посуд. Цибулю почистіть, дрібно наріжте і перекладіть до фаршу. Вбийте в фарш 2 яйця і додайте по своєму смаку будь-які приправи: подрібнений часник або спеціальну приправу для курки.
Фарш рукою добре вимісіть, кілька разів відбийте і, прикривши посуд шматочком плівки, залиште на 30 хвилин для настоювання.
В сковорідці добре розігрійте олію. В одну миску насипте борошно для панірування котлет, в іншу розбийте 2 яйця виделкою їх перемішайте.
Мокрими руками з фаршу сформуйте невеликі акуратні котлети. Кожну котлету спочатку запаніруйте в борошні, потім умочіть в яйце і викладіть на розігріту сковорідку.
Обсмажте котлети з обох боків до золотистої скоринки. Смажте на середньому вогні і по 7-10 хвилин на кожній стороні. Перевірте котлети на готовність, проштрикнув ножем, сік повинен бути прозорим. Приготовлені класичні котлети з індички розкладіть в порційні тарілочки і подайте до вечері з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!
Котлети Котлети з індички Котлети з індички на сковороді Котлети з філе індички