У пошуках незвичайного рецепту приготування котлет з індички? Спробуйте урізноманітнити смак м’ясної страви додаванням грибів. Використовувати можна будь-які гриби, в даному випадку котлети з індички готуються з смаженими печерицями. Смак готового блюда виходить ніжною! Рецепт простий, процес приготування не займе багато часу.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Філе індички – 450 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування котлет з індички з грибами? Печериці промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками.

Далі обсмажуємо гриби на рослинній олії до готовності. Сильно печериці не засмажуйте, вони повинні зберегти м’якість і соковитість. По готовності гриби необхідно остудити.

Філе індички, крупно нарізаємо. Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо на кілька частин. Кладемо цибулю і м’ясо в блендер, подрібнюємо. В результаті подрібнення повинен бути однорідний фарш.

Отриманий фарш викладаємо в глибоку миску, додаємо до нього яйце, обсмажені гриби, сіль і чорний мелений перець. Все перемішуємо.

Далі додаємо у фарш панірувальні сухарі, щоб надати необхідну консистенцію. Знову все перемішуємо.

Наступний крок – мокрими руками необхідно сформувати котлети, обваляти їх у невеликій кількості пшеничного борошна і обсмажити з двох сторін на рослинній олії до готовності.

Котлети з індички з грибами готові до вживання!

Приємного вам апетиту!

Дієтичне котлети з індички Котлети Котлети з індички Котлети з індички для дитини Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички