Котлети, приготовлені з індички з додаванням кабачка, чудово доповнять будь-який гарнір і підійдуть в якості легкого вечері. Такі котлети зберігають свій чудовий смак навіть в холодному вигляді. Рецепт приготування подібних котлет простий. Завдяки запікання в духовці страва виходить максимально корисним.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Філе індички – 700 гр.
- Кабачки – 1 – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 150 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати котлети з індички з кабачком в духовці просто! Філе індички необхідно пропустити через м’ясорубку, формуючи тим самим фарш для котлет.
Очищаємо цибулю і при необхідності кабачки.
Натираємо дані інгредієнти на крупній тертці.
Змішуємо терті кабачки і цибулю з фаршем, всі приправляємо сіллю і меленим перцем.
Ретельно вимішуємо всі інгредієнти.
Сформуйте котлети і викладіть їх деко, попередньо змащений рослинним маслом.
Акуратно влийте на деко воду таким чином, щоб котлети були у воді приблизно на третину.
Розігрійте духовку до температури 190 градусів, запікайте блюдо близько 30-40 хвилин до готовності.
Котлети з індички з кабачком в духовці готові! До столу подавайте котлети в гарячому вигляді з гарніром або як самостійну страву.
Приємного вам апетиту!
Дієтичне котлети з індички Котлети Котлети з індички в духовці Котлети з індички для дитини Котлети з філе індички Натуральні котлети з індички