Котлети з курячого і свинячого фаршу виходять дуже соковитими і смачними. Ніжні всередині і хрусткі зовні – саме так можна описати дане блюдо. Завдяки дотримання правильних пропорцій котлети виходять дуже смачними. Цей покроковий рецепт допоможе кожному приготувати смачне і ситне м’ясне блюдо!
Інгредієнти: на 12 порц.
- Курячий фарш – 500 гр.
- Свинячий фарш – 500 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Батон – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Як почати готувати котлети з курячого і свинячого фаршу? Курячий і свинячий фарш викладаємо в миску. Перемішуємо.
Очищаємо цибулю, дрібно нарізаємо його. Подрібнену цибулю додаємо до фаршу. Приправляємо м’ясну масу чорним меленим перцем і сіллю. Перемішуємо всі інгредієнти.
Батон необхідно порвати на невеликі шматки, залити молоком (приблизно 5 хвилин). Після цього розм’яклий батон відіжміть і додайте в робочу ємність з фаршем.
Котлетну масу ретельно перемішайте, поставте на 30 хвилин у холодильник.
Наступний крок – ставимо на вогонь сковороду, вливаємо в неї рослинне масло. Потім формуємо котлети та викладаємо їх в гаряче масло. Смажимо котлети з двох боків до готовності – повинна утворитися рум’яна кірочка. На обжарку кожної сторони піде приблизно за 5 хвилин.
Котлети і курячого і свинячого фаршу готові!
Приємного вам апетиту!
Котлети Котлети з курячого фаршу Курячі котлети без борошна Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без яєць Курячі котлети на сковороді