Куряча грудка з кабачками – дуже смачне і апетитне поєднання! Подрібнені через м’ясорубку продукти, роблять котлети неймовірно ніжними. Від такої страви без розуму і дорослі і діти! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Білий хліб – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 60 мл
- Кабачки – 1 шт.
- Кріп – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати котлети з курячої грудки з кабачком, зрізаємо шкірку з кабачки, розрізаємо його на дві частини і вичищаємо насіння. Потім подрібнюємо його в м’ясорубці. Цибулю чистимо від лушпиння.
Таким же чином прокручуємо курячу грудку і цибулину.
Кріп і часник дрібно кришимо ножем.
Скибочка білого хліба замочуємо в молоці на кілька хвилин, щоб добре розм’як.
Змішуємо всі інгредієнти в глибокій ємності, додаємо сіль і перець за смаком.
Сковороду змащуємо рослинним маслом. З приготованого фаршу формуємо котлети овальної форми. Викладаємо і обсмажуємо 20 -25 хв. з обох боків до легкого рум’янцю.
Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом на сковороді Кабачки на сковороді швидко і смачно Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети без борошна Курячі котлети з кабачком Курячі котлети з овочами Курячі котлети на сковороді