Котлети з яловичини і курки – відмінне блюдо для обіднього столу! Таке поєднання робить котлети особливо смачними та поживними. А ще у них в два рази більше необхідним вітамінів, білків і мінералів! Те що потрібно для правильного харчування!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Яловичина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
- Хліб – 120 гр.
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Сухарі панірувальні – 8 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати котлети з яловичини і курки? Курячу грудку і яловичину потрібно пропустити через м’ясорубку і змішати між собою. Також пропускаємо очищений цибулю і додаємо його до м’яса.
Хліб замочуємо в молоці на 10-15 хв., щоб він розм’як. Часник дрібно кришимо ножем.
Додаємо у фарш залишилися інгредієнти: хліб, сухарі, яйце, часник, а також сіль і перець за смаком. Формуємо невеликі котлети овальної форми.
Розігріваємо сковороду, добре промазану маслом, викладаємо котлети і обсмажуємо з двох боків до легкого золотистого кольору. На це буде потрібно 15-20 хв.
Приємного апетиту!
Котлети Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого філе на сковороді Курячі котлети Курячі котлети без борошна Курячі котлети в паніровці