Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вершки 33% – 200 гр.
- Сир сирний – 200 гр.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванільний цукор – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крем-чіз для капкейків на вершках? Сирний сир в необхідній кількості протріть через дрібне сито.
Потім викладіть його в глибоку ємність або чашу стаціонарного міксера, додайте необхідну кількість цукрового піску і ванільного цукру і, скориставшись міксером, гарненько збийте до пишної і пухкої консистенції.
В стакан блендера вилийте необхідну кількість жирних вершків хорошої якості, попередньо охолоджених в холодильнику.
Скориставшись міксером, збийте до пишної і пухкої консистенції.
Після чого обидві маси добре з’єднайте. Скориставшись міксером, перемішайте до однорідної консистенції. Крем-чіз помістіть в холодильник приблизно на 1 годину для того, щоб він стабілізувався і був готовий до використання. Використовуйте готовий крем за призначенням.
Приємного апетиту!
Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта