Для любителів домашньої випічки хочу поділитися рецептом неймовірно смачного крему. Крем-чіз, приготований на основі вершків, чудово підійде для прикраси капкейків, тортів, оформлення десерти з фруктів і ягід.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 33% – 200 гр.
  • Сир сирний – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванільний цукор – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати крем-чіз для капкейків на вершках? Сирний сир в необхідній кількості протріть через дрібне сито.

Потім викладіть його в глибоку ємність або чашу стаціонарного міксера, додайте необхідну кількість цукрового піску і ванільного цукру і, скориставшись міксером, гарненько збийте до пишної і пухкої консистенції.

В стакан блендера вилийте необхідну кількість жирних вершків хорошої якості, попередньо охолоджених в холодильнику.
Скориставшись міксером, збийте до пишної і пухкої консистенції.

Після чого обидві маси добре з’єднайте. Скориставшись міксером, перемішайте до однорідної консистенції. Крем-чіз помістіть в холодильник приблизно на 1 годину для того, щоб він стабілізувався і був готовий до використання. Використовуйте готовий крем за призначенням.

Приємного апетиту!

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем-чіз з кисломолочного сиру для торта Крем-чіз на вершках для вирівнювання торта Сирний крем для бісквітного торта Сирно-вершковий крем для торта