Повітряні капкейки самі по собі є чудовим ласощами. Однак, можна додати одне невелике доповнення і вони стануть ідеальним десертом, а саме зробити на них пухку шапочку з крему чіз.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Сир сирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 60 – 80 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз для капкейків на олії. Масло до моменту приготування крему повинно бути м’яким, тому дістаньте його з холодильника заздалегідь. Збийте в мисці вершкове масло на середній швидкості міксера.

До збитого масла додайте цукрову пудру, продовжуйте збивати до збільшення обсягу маси.

Далі не припиняючи збивати, додайте сирний сир. Тільки не викладайте всю порцію відразу, а потроху. І збивайте крем ще пару хвилин.

Якщо крем здався вам занадто м’яким, поставте його на кілька годин в холодильник. А для створення повітряних шапочок від капкейків вам знадобиться кондитерський мішок, перекладіть в нього крем і творіть красу.

Приємного апетиту!

Крем-чіз для капкейків Крем-чіз для медовика