Сири рікотта та маскарпоне набувають все більшу популярність. І не випадково, адже з них можна приготувати безліч приголомшливий десертів. Так крем з цих продуктів виходить по-справжньому чудовим. Ніжний, м’який, повітряний – така начинка точно сподобатися всім!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Маскарпоне – 150 гр.
  • Сир Рікотта – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 130 гр.
  • Ванілін – 1 пакет
  • Фісташки – 50 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати крем для торта з рікотти і маскарпоне? Фісташки дрібно дробимо з допомогою блендера.

Рікотту і маскарпоне перекладаємо в глибоку ємність

Добре перетираємо сири.

Додаємо до них ванілін і цукрову пудру.

Тепер включаємо міксер на повну потужність і збиваємо крем, щоб вийшла м’яка, повітряна текстура.

Акуратно додаємо подрібнені фісташки.

Крем для тортів готовий! Приємного апетиту!

Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти