Сири рікотта та маскарпоне набувають все більшу популярність. І не випадково, адже з них можна приготувати безліч приголомшливий десертів. Так крем з цих продуктів виходить по-справжньому чудовим. Ніжний, м’який, повітряний – така начинка точно сподобатися всім!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Сир Маскарпоне – 150 гр.
- Сир Рікотта – 150 гр.
- Цукрова пудра – 130 гр.
- Ванілін – 1 пакет
- Фісташки – 50 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати крем для торта з рікотти і маскарпоне? Фісташки дрібно дробимо з допомогою блендера.
Рікотту і маскарпоне перекладаємо в глибоку ємність
Добре перетираємо сири.
Додаємо до них ванілін і цукрову пудру.
Тепер включаємо міксер на повну потужність і збиваємо крем, щоб вийшла м’яка, повітряна текстура.
Акуратно додаємо подрібнені фісташки.
Крем для тортів готовий! Приємного апетиту!
Крем для торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз для торта Торти