Крем для торта зі згущеного молока і вершкового масло – це одна з найпопулярніших начинок. А все тому, що такий крем завжди виходить смачним, ніжним і ароматним. Його можна використовувати не тільки для торта, але також в якості начинок для млинців, вафельних трубочок і кексів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Ванільний цукор – 1 шт.
  • Лікер – 3 ст. л.

Процес приготування:

Щоб приготувати крем для торта зі згущеного молока і вершкового масла, вершкове масло залишаємо при кімнатній температурі на 30 хв, щоб воно стало м’яким.

Тепер збиваємо масло за допомогою міксера.

Додаємо в масло, ванільний цукор, згущене молоко, а також лікер для особливого аромату. Продовжуємо збивати крем 7-10 хв

Порада: для цього рецепта можна використовувати як варену, так і білу згущене молоко. Також в крем часто додають какао-порошок. Якщо це какао без цукру, можна додати 25 р.

Приємного апетиту!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем зі згущеного молока і вершкового масла для торта Масляний крем для торта Торти