Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Молоко коров’яче – 400 мл
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершки 33% або Вершки 30% або Вершки 26% – 200 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 100 гр.

Процес приготування:

Як приготувати крем, Пломбір для торта в домашніх умовах? У глибокій мисці з’єднуємо цукор з кукурудзяним крохмалем. Сюди ж розбиваємо яйце.

Ретельно збиваємо масу до однорідного і гладкого складу.

вливаємо Молоко в невелику каструлю і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння.

Поступово вливаємо гаряче молоко у збиту масу. Замішуємо.

Переливаємо вміст в каструлю і ставимо на плиту.

Доводимо до кипіння на повільному вогні, постійно помішуючи.

В гарячу масу викладаємо вершкове масло і ретельно розмішуємо.

Крем виливаємо в зручну глибоку тарілку, накриваємо плівкою і охолодити в холодильнику.

Окремо збиваємо вершки до густої і пишної маси.

Вершки з’єднуємо з остившім кремом. Збиваємо вміст міксером до однорідного і пишного складу.

Крем, пломбір для торта готовий. Можна використовувати за призначенням.

Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, Пломбір для торта