Ніжний крем, пломбір – оригінальне рішення для домашніх тортів. Солодка заготовка не тільки доповнить ваше кондитерський виріб цікавим смаком, але і прикрасить його. Приготування просте, справляться навіть новачки.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Молоко коров’яче – 400 мл
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Вершки 33% або Вершки 30% або Вершки 26% – 200 мл
- Масло вершкове – 100 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 100 гр.
Процес приготування:
Як приготувати крем, Пломбір для торта в домашніх умовах? У глибокій мисці з’єднуємо цукор з кукурудзяним крохмалем. Сюди ж розбиваємо яйце.
Ретельно збиваємо масу до однорідного і гладкого складу.
вливаємо Молоко в невелику каструлю і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння.
Поступово вливаємо гаряче молоко у збиту масу. Замішуємо.
Переливаємо вміст в каструлю і ставимо на плиту.
Доводимо до кипіння на повільному вогні, постійно помішуючи.
В гарячу масу викладаємо вершкове масло і ретельно розмішуємо.
Крем виливаємо в зручну глибоку тарілку, накриваємо плівкою і охолодити в холодильнику.
Окремо збиваємо вершки до густої і пишної маси.
Вершки з’єднуємо з остившім кремом. Збиваємо вміст міксером до однорідного і пишного складу.
Крем, пломбір для торта готовий. Можна використовувати за призначенням.
Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем, Пломбір для торта