Щоб торт вийшов красивим і рівним зовні, часто потрібно приготування спеціального крему для вирівнювання. Цей рецепт описує один з варіантів приготування такого крему – крему пломбір. Кожен з існуючих рецептів передбачає використання якийсь основи для крему, в основі приготування цього крему – сметана.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Сметана – 350 гр.
  • Борошно пшеничне – 60 гр.
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему Пломбір для вирівнювання торта? Звичайний і ванільний цукор, яйце, пшеничне борошно і сметану поміщаємо в одну ємність.

Все перемішуємо віночком до однорідності.

Ставимо отриману суміш на вогонь, уварюють до загусання. За бажанням приготувати заварную основу можна на водяній бані. Далі заварний крем необхідно остудити до кімнатної температури.

Збийте міксером розм’якшене вершкове масло.

Поступово додайте до масла остиглий заварний крем, всі збивайте міксером до однорідності.

Крем, пломбір для вирівнювання торта готовий! Перед безпосереднім використанням охолодіть крем в холодильнику протягом 30 хвилин.

Приємного вам чаювання!

Білковий крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем для торта Крем зі сметани, масла і цукру для торта Масляний крем для вирівнювання торта Сметанний крем для торта