Смачний і простий у приготуванні крем, пломбір ідеально доповнює домашні торти та інші десерти. Ніжне ласощі додасть незабутній смак вашої страви. Рідні і гості не залишаться байдужими.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 500 мл
- Масло вершкове – 200 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування крему Пломбір на молоці і крохмалі для торта. У каструлю розбиваємо два яйця.
Ретельно збиваємо їх з цукром, половиною молока і кукурудзяним крохмалем. Повинна вийти однорідна густа маса.
Вливаємо молоко, що залишилося і продовжуємо замішувати продукти.
Варимо крем на повільному вогні протягом 7 хвилин.
Ретельно розмішуємо. Потім охолоджуємо каструлю з вмістом.
Далі накриваємо продукт харчової плівкою і переставляємо в холодильник до повного охолодження.
холодний крем викладаємо розтоплене вершкове масло. Ретельно збиваємо.
Пишний і густий крем, пломбір на крохмалі і молоці готовий!
Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти