Смачний і простий у приготуванні крем, пломбір ідеально доповнює домашні торти та інші десерти. Ніжне ласощі додасть незабутній смак вашої страви. Рідні і гості не залишаться байдужими.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 3 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування крему Пломбір на молоці і крохмалі для торта. У каструлю розбиваємо два яйця.

Ретельно збиваємо їх з цукром, половиною молока і кукурудзяним крохмалем. Повинна вийти однорідна густа маса.

Вливаємо молоко, що залишилося і продовжуємо замішувати продукти.

Варимо крем на повільному вогні протягом 7 хвилин.

Ретельно розмішуємо. Потім охолоджуємо каструлю з вмістом.

Далі накриваємо продукт харчової плівкою і переставляємо в холодильник до повного охолодження.

холодний крем викладаємо розтоплене вершкове масло. Ретельно збиваємо.

Пишний і густий крем, пломбір на крохмалі і молоці готовий!

Вершковий крем для торта Крем для торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, масла і цукру Крем, пломбір для медовика Крем, Пломбір для торта Торти