Вашій увазі представлений рецепт приготування крему, який відмінно підійде для вирівнювання торта. Мова йде про кремі пломбір, приготованому на сметані. Крем виходить ніжним, смачним і дуже зручним в роботі завдяки своїй консистенції. З таким кремом вирівняти торт вийде швидко і просто!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана 26% – 350 гр.
- Цукор-пісок – 130 гр.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 250 гр.
- Ванільний цукор – 10 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування крему Пломбіру на сметані для вирівнювання торта? Вбийте в каструлю яйця.
Всипте до яєць звичайний і ванільний цукор.
Додайте до решти інгредієнтів просіяне пшеничне борошно. Все перемішайте.
Викладіть в каструлю сметану з високою жирністю. Перемішайте всі інгредієнти.
Поставте ємність з вмістом на водяну баню.
масу Уварюють до загусання. Займе цей процес приблизно 7-10 хвилин. По готовності остудіть заварний крем до кімнатної температури.
В підходящу ємність викладаємо вершкове масло кімнатної температури.
Збиваємо масло міксером на високій швидкості.
Остиглий заварний крем починаємо порційно вводити в олійну суміш.
Всі інгредієнти збиваємо міксером, поки не утворюється однорідний крем.
Поставте крем на 60 хвилин у холодильник. Потім його можна використовувати за призначенням. Крем пломбір на сметані для вирівнювання торта готовий!
Приємного вам чаювання!
Білково-масляний крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем зі сметани і масла для торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти