Вашій увазі представлений рецепт приготування крему, який відмінно підійде для вирівнювання торта. Мова йде про кремі пломбір, приготованому на сметані. Крем виходить ніжним, смачним і дуже зручним в роботі завдяки своїй консистенції. З таким кремом вирівняти торт вийде швидко і просто!


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана 26% – 350 гр.
  • Цукор-пісок – 130 гр.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Ванільний цукор – 10 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування крему Пломбіру на сметані для вирівнювання торта? Вбийте в каструлю яйця.

Всипте до яєць звичайний і ванільний цукор.

Додайте до решти інгредієнтів просіяне пшеничне борошно. Все перемішайте.

Викладіть в каструлю сметану з високою жирністю. Перемішайте всі інгредієнти.

Поставте ємність з вмістом на водяну баню.

масу Уварюють до загусання. Займе цей процес приблизно 7-10 хвилин. По готовності остудіть заварний крем до кімнатної температури.

В підходящу ємність викладаємо вершкове масло кімнатної температури.

Збиваємо масло міксером на високій швидкості.

Остиглий заварний крем починаємо порційно вводити в олійну суміш.

Всі інгредієнти збиваємо міксером, поки не утворюється однорідний крем.

Поставте крем на 60 хвилин у холодильник. Потім його можна використовувати за призначенням. Крем пломбір на сметані для вирівнювання торта готовий!

Приємного вам чаювання!

Білково-масляний крем для вирівнювання торта Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання торта, який не тане Крем зі сметани і масла для торта Сметанний крем для торта Сметанно-вершковий крем для торта Сметанно-масляний крем для торта Торти