Сметанно-шоколадний крем дуже просто і легко приготувати вдома. Особливо смачними виходять бісквітні торти з такою начинкою. Вона добре просочує коржі, робить їх м’якими і приголомшливо смачними! Найкращі ласощі для ваших рідних!


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Сметана – 600 гр.
  • Шоколад темний – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 150 мл
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Желатин харчовий – 25 гр.
  • Вода – 200 мл

Процес приготування:

Готувати сметанно-шоколадний крем для бісквітного торта легко! Желатин потрібно приготувати згідно до інструкції на упаковці. Зазвичай для цього потрібно залити желатин теплою водою і настояти 15 хв, поки він не набубнявіє.

Ставимо желатин на плиту і варимо до повного розчинення, при цьому не доводимо його до кипіння. Інакше крем не загусне.

Шоколад ділимо на шматочки, заливаємо молоком і розтоплюємо на повільному вогні.

Змішуємо шоколадну суміш, сметану і цукор. Все ретельно збиваємо з допомогою міксера. Вводимо желатин і продовжуємо збивати ще 5 хв

Порада: готовий крем потрібно відразу використовувати для торта, а вже потім дати десерту постояти кілька годин у холодильнику. За цей час крем застигне і стане густим і ніжним.

Крем для бісквітного торта Крем для торта Сметанний крем для бісквітного торта Торти Шоколадний крем для торта