Приголомшливо смачний крем їх сирного сиру рікотти, з маскопоне і ванільним екстрактом! Дуже ароматний, ніжний, повітряний і апетитний. Десерт з такою начинкою перетворюється на справжній делікатес! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Рікотта – 300 гр.
  • Сир Маскарпоне – 250 гр.
  • Цукрова пудра – 150 гр.
  • Ванільна есенція – 10 мл

Процес приготування:

Як приготувати крем з рікотти без вершків для торта? Змішуємо сирний сир рікотта та маскарпоне.

Додаємо до них цукрову пудру і ванільний екстракт.

З допомогою міксера збиваємо крем 3-4 хв. на швидких оборотах.

Ставимо крем в холодильник на 2 години, щоб він остудився.

Потім промазуємо коржі кремом і відправляємо готовий торт на холод, просочитися кремом на 3 години.

Приємного апетиту!

Крем для торта Крем з рікотти для торта Крем-чіз для торта Крем-чіз з маскарпоне для торта Торти