Білий і легкий крем з маскарпоне з вершками і цукровою пудрою чудово прикрасить ваш торт і будь-яку випічку. Крем готується просто і швидко. Важливо вершки перед приготуванням крему добре охолодити. Цукрової пудри додається трохи, так крем не буде приторно солодким.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Сир Маскарпоне – 250 гр.
  • Вершки 33% – 200 мл
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Ванільний цукор – 1 щіпка

Процес приготування:

Як почати готувати крем з вершків, маскарпоне і цукрової пудри для торта? Цим ніжним і смачним кремом ви красиво прикрасьте не тільки торт, але і тістечка та інші домашні ласощі.

Сир маскарпоне покладіть в зручну посуд і насипте до нього половину зазначеного в рецепті кількості цукрової пудри.

Потім лопаткою або ложкою сир з пудрою добре перемішайте.

В інший посуд налийте добре охолоджені жирні вершки, насипте до них решту цукрову пудру і з допомогою віночка або міксером збийте їх в пишну масу.

Збиті вершки перекладіть до сиру, додайте ванільний цукор і міксером на маленькій швидкості все просто перемішайте до однорідного стану.

Ваш крем з маскарпоне з вершками і цукровою пудрою готовий. Можете прикрашати свій торт.

Вдалою і смачної випічки!

Крем для прикраси торта Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем з вершкового сиру для торта Крем-чіз з вершками і вершковим сиром для торта Торти