Хрусткі крильця барбекю має величезну кількість прихильників не тільки серед американців. За цим рецептом у вас вийдуть чудові, соковиті крила для посиденьок з друзями за келихом прохолодного пива.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- цукор – 50 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Томатна паста – 200 мл
- Курячі крильця – 6 шт.
- Оцет яблучний 6% – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крильця барбекю з хрусткою скоринкою в духовці? Курячі крила помийте теплою водою і просушіть паперовими рушниками. Крайню частину крила відріжте, так як в ній практично немає м’яса. Крила складіть в миску, збризніть яблучним оцтом і оливковою олією.
прогрійте Духовку до 190 градусів. Крила викладіть у термостійку форму, поставте в духовку і запікайте 15 хвилин.
Зубчики часнику дрібно наріжте.
У мисці змішайте томатну пасту, подрібнений часник, коричневий цукор, сіль, мелений перець і гірчицю. Залиште соус на 10-15 хвилин, щоб цукор розтанув.
Через 15 хвилин запікання змастіть крила половиною підготовленого соусу. Друга половина соусу подається разом з готовими крилами.
Запікайте крила ще 15 хвилин в духовці, вони виходять неймовірно ароматними та смачними.
Смачного!