Запечені з хрусткою скоринкою курячі крильця будуть ідеальним і смачним доповненням і до сімейного вечері, і для компанії друзів. Секрет їх смаколики укладено в медово-соєвому маринаді. Запікаємо в духовці, хоча можна і на сковорідці.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Курячі крильця – 8 шт.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Мед – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати крильця в медово-соєвому соусі з часником? Курячі крильця очистіть від залишків пера, добре їх промийте під проточною водою і потім розріжте на шматочки в області суглобів. Фаланги крил можете залишити, адже є їх любителі.
В окремий посуд налийте вказане в рецепті кількість соєвого соусу, додайте мед (твердий мед краще розтопити в мікрохвильовці) і подрібнені на часничниці очищені зубки часнику. Маринад ложкою добре перемішайте.
Підготовлені шматочки крилець покладіть в окремий посуд і на 30 хвилин залийте їх медово-соєвим маринадом. За цей час шматочки пару раз перемішайте, щоб вони рівномірно промариновались. Якщо дозволяє час, можете маринувати їх і довше, буде тільки смачніше.
увімкніть Духовку на 180°С. На деко застеліть шматочок паперу для випічки і її трохи намажте олією. Замариновані шматочки курячих крилець викладіть на деко в один шар.
Запікайте крильця в розігрітій духовці протягом 40 хвилин до хрусткої золотистої скоринки. Крильця в медово-соєвому маринаді готові. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Курка в медово-соєвому соусі Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з часником