Вдалий рецепт, по якому у вас вийдуть хрусткі курячі крильця з чудовим медовим ароматом. М’ясо запікається в духовці, однак попередньо його необхідно замаринувати.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курячі крильця – 0,8 – 1 кг
  • Соєвий соус – 7 ст. л.
  • Часник – 4 – 6 зуб.
  • Імбир – 20 гр.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Соус Табаско – 5 гр.
  • Кунжут – 1 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати крильця в медово-соєвому соусі з кунжутом в духовці? Крильця промийте і обсушити паперовими рушниками.

Для маринаду очищений імбир і зубчики часнику натріть на дрібній тертці, додайте п’ять столових ложок соєвого соусу і дві столові ложки рослинної олії.

Маринадом залийте крильця і залиште на півгодини.

Після маринування видаліть з маринаду всі залишки часнику і імбиру.

Крильця викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте в духовці при 220 градусах 20-25 хвилин.

Змішайте мед, дві столові ложки соєвого соусу і пару крапель табаско.

Змастіть крильця медово-соєвим соусом, посипте кунжутом і запікайте ще 5-7 хвилин. Завдяки медово-соєвого соусу крильця покриваються тонкою і хрусткою скоринкою.

Смачного!

Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці Курячі крильця Курячі крильця в соєвому соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця з часником в духовці