Вдалий рецепт, по якому у вас вийдуть хрусткі курячі крильця з чудовим медовим ароматом. М’ясо запікається в духовці, однак попередньо його необхідно замаринувати.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курячі крильця – 0,8 – 1 кг
- Соєвий соус – 7 ст. л.
- Часник – 4 – 6 зуб.
- Імбир – 20 гр.
- Масло кунжутне – 2 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Соус Табаско – 5 гр.
- Кунжут – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати крильця в медово-соєвому соусі з кунжутом в духовці? Крильця промийте і обсушити паперовими рушниками.
Для маринаду очищений імбир і зубчики часнику натріть на дрібній тертці, додайте п’ять столових ложок соєвого соусу і дві столові ложки рослинної олії.
Маринадом залийте крильця і залиште на півгодини.
Після маринування видаліть з маринаду всі залишки часнику і імбиру.
Крильця викладіть на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте в духовці при 220 градусах 20-25 хвилин.
Змішайте мед, дві столові ложки соєвого соусу і пару крапель табаско.
Змастіть крильця медово-соєвим соусом, посипте кунжутом і запікайте ще 5-7 хвилин. Завдяки медово-соєвого соусу крильця покриваються тонкою і хрусткою скоринкою.
Смачного!