Крильця з рум’яною хрусткою скоринкою можна приготувати навіть в духовій шафі. Медовий маринад, в якому курка маринується, надає їй неповторний аромат. Гарнір до такої страви можна підібрати будь-хто.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячі крильця – 1 кг
  • Сіль – за смаком
  • Мед – 6 ст. л.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Приправа для курки – за смаком

Процес приготування:

Готувати крильця з хрусткою скоринкою з медом в духовці легко! Курячі крильця промийте, видаліть залишки пір’я і промокніть паперовими рушниками.

Змішайте соєвий соус, мед, оливкова олія, кетчуп, спеції за смаком і трохи солі.

Курячі крильця залийте медовим соусом і залиште маринуватися на 2-3 години.

Потім мариновані крильця викладіть на деко і запікайте в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.

Крильця відмінно пропікаються і покриваються прекрасною хрусткою скоринкою. Є їх – одне задоволення.

Приємного апетиту!

Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці Курячі крильця Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді