Крильця з рум’яною хрусткою скоринкою можна приготувати навіть в духовій шафі. Медовий маринад, в якому курка маринується, надає їй неповторний аромат. Гарнір до такої страви можна підібрати будь-хто.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячі крильця – 1 кг
- Сіль – за смаком
- Мед – 6 ст. л.
- Соєвий соус – 4 ст. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Приправа для курки – за смаком
Процес приготування:
Готувати крильця з хрусткою скоринкою з медом в духовці легко! Курячі крильця промийте, видаліть залишки пір’я і промокніть паперовими рушниками.
Змішайте соєвий соус, мед, оливкова олія, кетчуп, спеції за смаком і трохи солі.
Курячі крильця залийте медовим соусом і залиште маринуватися на 2-3 години.
Потім мариновані крильця викладіть на деко і запікайте в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.
Крильця відмінно пропікаються і покриваються прекрасною хрусткою скоринкою. Є їх – одне задоволення.
Приємного апетиту!
Курка Курка в медово-соєвому соусі Курка в медово-соєвому соусі в духовці Курячі крильця Курячі крильця в медово-соєвому соусі Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді