Смачно, ситно і просто! Картопля з крильцями – блюдо, яке готують для сімейного обіду або вечері. Крім чудового смаку як позитив можна вказати і доступність основних інгредієнтів.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Курячі крильця – 300 гр.
- Картопля – 300 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Прованські трави – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Паприка – за смаком
Процес приготування:
Готувати крильця з картоплею в фользі в духовці просто! Крила помийте, обсушіть і розріжте на частини по суглобам.
Крильця посипте сіллю, спеціями, додайте рослинне масло і сік лимона, перемішайте і залиште маринуватися на півгодини.
Часник очистіть від лушпиння, наріжте тонкими пластинками і додайте до курки.
Картоплю почистіть, помийте, наріжте часточками, складіть в миску, змішайте зі спеціями та олією.
Картоплю і курячі крильця викладіть на декілька шарів фольги, скрутіть краю і закріпіть їх.
Запікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Потім розгорніть фольгу і дайте курки та картоплі підрум’янитися.
Страва подавайте в гарячому вигляді зі свіжими овочами та зеленню.
Приємного апетиту!
Курячі крильця Курячі крильця в духовці Курячі крильця в соєвому соусі в духовці Курячі крильця з картоплею в духовці Курячі крильця з часником