М’ясо, запечене в рукаві виходить особливо соковитим. Що вже говорити про курчати тютюну. Спеціальна технологія підготовки курчати до запікання дозволяє зробити чудове соковите м’ясне блюдо.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курча – 700 – 800 гр.
- Сметана – 4 ст. л.
- Аджика – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для курки – за смаком
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Масло рослинне – 2 ч. л.
Процес приготування:
Як приготувати курчати тютюну в пакет для запікання в духовці? Курча помийте, обсушіть і розріжте вздовж грудки.
Розгорніть тушку і відбийте її молотком з двох сторін.
У мисці змішайте сметану, аджику, подрібнений часник, спеції і сіль.
Курчати змастіть маринадом з усіх боків і полийте рослинним маслом. Залиште курку маринуватися на 20-30 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Курча помістіть в пакет для запікання. Зробіть кілька проколів зубочисткою на пакеті, щоб виходив пар.
Помістіть курчати в духовку і запікайте 60-80 хвилин.
Готового курчати тютюну викладіть на блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Курча тютюну Курча тютюну в духовці Курча тютюну класичний Курча тютюну по-грузинськи