М’ясо, запечене в рукаві виходить особливо соковитим. Що вже говорити про курчати тютюну. Спеціальна технологія підготовки курчати до запікання дозволяє зробити чудове соковите м’ясне блюдо.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курча – 700 – 800 гр.
  • Сметана – 4 ст. л.
  • Аджика – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для курки – за смаком
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Масло рослинне – 2 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати курчати тютюну в пакет для запікання в духовці? Курча помийте, обсушіть і розріжте вздовж грудки.

Розгорніть тушку і відбийте її молотком з двох сторін.

У мисці змішайте сметану, аджику, подрібнений часник, спеції і сіль.

Курчати змастіть маринадом з усіх боків і полийте рослинним маслом. Залиште курку маринуватися на 20-30 хвилин.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Курча помістіть в пакет для запікання. Зробіть кілька проколів зубочисткою на пакеті, щоб виходив пар.

Помістіть курчати в духовку і запікайте 60-80 хвилин.

Готового курчати тютюну викладіть на блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Курча тютюну Курча тютюну в духовці Курча тютюну класичний Курча тютюну по-грузинськи