Корисно теж буває смачним. Загасити курячу печінку з овочами можна за 15-20 хвилин і у вас на столі буде смачний і корисний обід. Цю страву можна їсти окремо або разом з соусами і гарнірами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 500 гр.
- Цибуля порей – 20 гр.
- Морква – 1 шт.
- Сметана – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку, тушкований з цибулею і морквою легко! Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на крупній тертці.
Печінку помийте, очистіть від плівок і жилок, потім наріжте невеликими шматочками.
На сковороді спочатку обсмажте цибулю до прозорості, потім додайте моркву, смажте протягом 3-5 хвилин.
Далі викладіть печінку, смажте її постійно помішуючи, щоб вона підрум’янилася з усіх боків.
Потім додайте борошно, відразу перемішайте, щоб не утворилося грудок. Посоліть і приправити страву за смаком.
Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте під закритою кришкою на повільному вогні 7-10 хвилин.
Страва готова, можна розкладати його по тарілках і подавати на стіл.
Смачного!