Корисне і поживне блюдо для вашого столу – куряча печінка з цибулею і морквою. Приготуйте продукт в молоці, що зробить його більш ніжним. Кулінарна ідея підійде до будь-якого гарніру!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати курячу печінку в молоці з цибулею і морквою, промиту і очищену від прожилок печінку ріжемо на дрібні шматочки.
Після викладаємо їх в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо три хвилини.
Слідом відправляємо терту моркву і подрібнену цибулю. Додаємо за смаком сіль і ароматні спеції. Готуємо ще стільки ж.
підрум’янену суміш кладемо трохи борошна.
Розмішуємо продукти і заливаємо молоком. Далі тушкуємо на тихому вогні 10-15 хвилин. Можна накрити кришкою.
Куряча печінка з овочами в ніжній молочної підливці готова. Подавайте до обіду або вечері разом з гарніром.
Куряча печінка Куряча печінка з морквою і цибулею