Печінка виходить з особливо ніжною у сметанною підливці. Спробуйте простий рецепт курячого субпродукту з цибулею на сковороді. Кулінарна ідея ідеально впишеться у ваше домашнє обіднє меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Сметана – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Підготувати курячу печінку з цибулею з підливою зі сметани на сковороді легко! Підготуємо необхідні інгредієнти.

Курячу печінку ділимо на невеликі шматочки, промиваємо під водою і заливаємо молоком на 15 хвилин. Це зробить продукт м’якше.

В цей час очищаємо від лушпиння цибулину і подрібнюємо її.

Викладаємо цибулю в сковороду з рослинним маслом. Смажимо пару хвилин до м’якості.

Звільняємо печінку від молока і перекладаємо її до овочу. Продовжуємо готування ще 5 хвилин.

Посипаємо вміст сіллю і чорним меленим перцем, заливаємо сметаною.

Розмішуємо і тушкуємо під кришкою 10 хвилин до повної готовності.

Ніжна куряча печінка з цибулею в сметанною підливці готова. Подавайте до столу разом з гарніром і овочами!

Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді