Печінка виходить з особливо ніжною у сметанною підливці. Спробуйте простий рецепт курячого субпродукту з цибулею на сковороді. Кулінарна ідея ідеально впишеться у ваше домашнє обіднє меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сметана – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Підготувати курячу печінку з цибулею з підливою зі сметани на сковороді легко! Підготуємо необхідні інгредієнти.
Курячу печінку ділимо на невеликі шматочки, промиваємо під водою і заливаємо молоком на 15 хвилин. Це зробить продукт м’якше.
В цей час очищаємо від лушпиння цибулину і подрібнюємо її.
Викладаємо цибулю в сковороду з рослинним маслом. Смажимо пару хвилин до м’якості.
Звільняємо печінку від молока і перекладаємо її до овочу. Продовжуємо готування ще 5 хвилин.
Посипаємо вміст сіллю і чорним меленим перцем, заливаємо сметаною.
Розмішуємо і тушкуємо під кришкою 10 хвилин до повної готовності.
Ніжна куряча печінка з цибулею в сметанною підливці готова. Подавайте до столу разом з гарніром і овочами!
Куряча печінка Куряча печінка в сметані на сковороді Куряча печінка з підливою на сковороді Куряча печінка з цибулею на сковороді Куряча печінка на сковороді