Курячі відбивні, запаніровані в сухарях, виходять хрусткими і тануть у роті. Вони можуть стати здоровою альтернативою наггетсам з ресторанів фастфуду. Такі відбивні сміливо можна використовувати в приготуванні домашніх бургерів з куркою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • філе Куряче – 3 шт.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сухарі панірувальні – 10 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячих відбивних на сковороді в панірувальних сухарях? Помити куряче філе, обсушити його та порізати на шматочки невеликої товщини. Ці шматочки курятини злегка відбити кухонним молотком, посолити і поперчити з двох сторін.

Яйця вбити в глибоку миску, збовтати. Сухарі також висипати в окрему ємність.

Сковороду з рослинним маслом нагріти. Шматки курки вмочати в сухарі, потім вмочати в яйце і знову в сухарі. Обсмажити з одного боку.

Перевернути відбивні на іншу сторону і смажити до появи рум’яної скоринки знизу.

При бажанні відбивні можна довести до готовності в мікрохвильовій печі протягом 2-3 хв

Викласти курячі відбивні на паперові серветки і прибрати надлишки жиру. Можна подавати до столу.

Приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Відбивні з курячого філе на сковороді Відбивні зі свинини в панірувальних сухарях Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді