Курячі котлети по-албанською – це смачний і простий рецепт, який обов’язково сподобається вашим домашнім. Подавати страву можна з картоплею, овочами та крупами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 1 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 200 гр.
- Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Приступимо до приготування курячих котлет по-албанською з крохмалем. Філе курки нарізаємо дуже дрібно за допомогою ножа.
Лук теж подрібнюємо, змішуємо його з філе.
Додаємо до продуктів сіль, спеції, сметану і крохмаль.
Сюди ж розбиваємо яйця.
Ретельно замішуємо масу для котлет і даємо їй настоятися в холодильнику 20-30 хвилин.
Прогріваємо сковороду, додаємо рослинне масло/
Викладаємо котлети. Зліпити їх не вийде, тому формуємо за допомогою ложки або іншого зручного приладу. Готуємо з обох боків до яскравого рум’янцю.
Викладаємо котлети по-албанською на блюдо і подаємо до столу. Готово!
Курячі котлети без борошна Курячі котлети без хліба Ніжні курячі котлети Рублені котлети з курячої грудки з борошном