Курячі котлети по-албанською – це смачний і простий рецепт, який обов’язково сподобається вашим домашнім. Подавати страву можна з картоплею, овочами та крупами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячих котлет по-албанською з крохмалем. Філе курки нарізаємо дуже дрібно за допомогою ножа.

Лук теж подрібнюємо, змішуємо його з філе.

Додаємо до продуктів сіль, спеції, сметану і крохмаль.

Сюди ж розбиваємо яйця.

Ретельно замішуємо масу для котлет і даємо їй настоятися в холодильнику 20-30 хвилин.

Прогріваємо сковороду, додаємо рослинне масло/

Викладаємо котлети. Зліпити їх не вийде, тому формуємо за допомогою ложки або іншого зручного приладу. Готуємо з обох боків до яскравого рум’янцю.

Викладаємо котлети по-албанською на блюдо і подаємо до столу. Готово!

Курячі котлети без борошна Курячі котлети без хліба Ніжні курячі котлети Рублені котлети з курячої грудки з борошном