Серед рецептів котлет курячі користуються найбільшою популярністю. Особливо смачними виходять котлети з кабачком. Він добре поєднується з куркою та іншими продуктами і здивує чудовим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир – 60 гр.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі котлети з кабачком на пару. Куряче філе подрібнюємо за допомогою м’ясорубки або блендера.
Кабачок промиваємо, зрізаємо з нього шкірку і очищаємо від насіння. Також прокручуємо кабачок через м’ясорубку і в блендері. Таким же чином подрібнюємо цибулю.
Сир натираємо на дрібну тертку.
Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо сіллю і перцем. Формуємо котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Заливаємо воду в нижній відділ пароварки, а дно інших відділів змащуємо рослинним маслом. Викладаємо котлети у верхні відсіки пароварки і вмикаємо час на 30 хв
Приємного апетиту!
Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети без борошна Курячі котлети без цибулі Курячі котлети на пару ПП курячі котлети