Курячі котлети з сиром з духовки звичайно краще подавати гарячими, коли розплавлений сир розтягується між шматками м’яса. Такі котлети можуть стати «паличкою-виручалочкою» з будь-якого приводу – це смачно і оригінально.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячий фарш – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 – 3 пера
  • Батон – 3 – 4 скибочки
  • Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сухарі панірувальні – 4 – 5 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати курячі котлети з сиром в духовці? Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Зелень часнику помийте і подрібніть. Додайте до фаршу цибулю, часник, сіль і спеції, перемішайте.

Батон розмочіть у воді, відіжміть і додайте у фарш, ще раз добре перемішайте.

Сир наріжте невеликими пластинками. Сформуйте з фаршу коржик, покладіть на її середину шматочок сиру і закрутіть краю коржі, щоб сирна начинка виявилася усередині.

Котлету обваляйте в панірувальних сухарях.

Деко застеліть пергаментним папером, викладіть на неї котлети. Духовку розігрійте до 180 градусів. Запікайте котлети 30-35 хвилин. До таким ніжним котлеткам підійде легкий гарнір з парених або свіжих овочів.

Приємного апетиту!

Дієтичне курячі котлети Курячі котлети Курячі котлети без хліба Курячі котлети в духовці Курячі котлети з сиром ПП курячі котлети