Дуже смачні курячі котлети виходять, якщо додати у фарш манку! Вона набагато корисніше борошна і надає страві особливу апетитність. Котлети буду особливо ніжними, ароматними і поживними! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Яйце – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати курячі котлети з манкою на сковороді? Куряче філе промиваємо, розрізаємо його на кілька частин, щоб було простіше подрібнити за допомогою м’ясорубки. Подрібнюємо філе.
Цибулю чистимо від луски і також прокручуємо в м’ясорубці або подрібнюємо блендером.
Часник дрібно дробимо ножем.
З’єднуємо філе, цибулю, часник і яйце. Додаємо спеції і сіль і добре все розмішуємо. Залишаємо фарш на 10 хвилин, щоб манка розм’якла і після цього формуємо котлети.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і нагріваємо. Викладаємо котлети і обсмажуємо з двох боків до виникнення легкого рум’янцю 5-7 хв
Приємного апетиту!
Дієтичне котлети з курячої грудки Котлети з курячого філе на сковороді Котлети з курячої грудки Курячі котлети без панірувальних сухарів Курячі котлети без хліба Курячі котлети без яєць Соковиті котлети з курячого фаршу на сковороді