Курячі котлети з овочами – смачний і апетитний обідній варіант. Страву можна запекти в духовці, що дозволить зберегти безліч корисних властивостей продуктів.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Курячий фарш – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Манна крупа – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати курячі котлети з овочами в духовці, ріпчаста рук дуже дрібно нарізаємо.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості.
Моркву очищаємо від шкірки і ріжемо невеликими кружечками.
Дрібно шаткуємо капусту.
Солодкі перець очищаємо від насіння і серцевини і також нарізаємо. Тепер підготовлені свіжі овочі подрібнюємо в блендері до стану кашки.
В загальній тарілці з’єднуємо курячий фарш, овочеве пюре, обсмажену цибулю, сіль, мелений перець і манну крупу. Рівномірно і ретельно перемішуємо.
Лист устеляємо папером для випікання або фольгою. Сюди викладаємо зліплені котлети. Випікаємо 25 хвилин до утворення рум’янцю. Оптимальна температура духовки – 180 градусів.
Готові курячі котлети з овочами розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Готово!
Котлети з курячого фаршу Котлети з курячого фаршу в духовці Курячі котлети Курячі котлети без яєць Курячі котлети в духовці Курячі котлети з манкою Курячі котлети з морквою