Що може бути корисніше їжі, приготованої на пару, продукти зберігають всі вітаміни і корисні мікроелементи. Парові курячі котлети сміливо можна включати в дитяче та дієтичне меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Батон – 2 скибочки
- Молоко коров’яче – 100 мл
- Олія соняшникова – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати курячі парові котлети в мультиварці просто! М’ясо помийте, обсушити паперовими рушниками. Цибулю очистіть і промийте водою.
Цибулю і м’ясо наріжте невеликими шматками і потім подрібніть в блендері.
Батон замочити в молоці, потім добре розімніть його руками.
У мисці змішайте м’ясо, цибулю, батон, яйце, посоліть і приправте за смаком.
Форму для готування на пару змастіть соняшниковою олією. Вологими руками сформуйте з фаршу котлети і викладіть їх у форму.
В чашу мультиварки влийте воду, поставте форму з котлетами поверх чаші і закрийте кришку мультиварки. Виберіть режим «Пара», таймер поставте на 40-50 хвилин. Після звукового сигналу перевірте готовність страви. При необхідності встановіть програму повторно.
Готові парові котлети можна подавати до столу в салатом зі свіжих овочів.
Приємного апетиту!
Дієтичне курячі котлети Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети на пару