Що може бути корисніше їжі, приготованої на пару, продукти зберігають всі вітаміни і корисні мікроелементи. Парові курячі котлети сміливо можна включати в дитяче та дієтичне меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка – 800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Батон – 2 скибочки
  • Молоко коров’яче – 100 мл
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати курячі парові котлети в мультиварці просто! М’ясо помийте, обсушити паперовими рушниками. Цибулю очистіть і промийте водою.

Цибулю і м’ясо наріжте невеликими шматками і потім подрібніть в блендері.

Батон замочити в молоці, потім добре розімніть його руками.

У мисці змішайте м’ясо, цибулю, батон, яйце, посоліть і приправте за смаком.

Форму для готування на пару змастіть соняшниковою олією. Вологими руками сформуйте з фаршу котлети і викладіть їх у форму.

В чашу мультиварки влийте воду, поставте форму з котлетами поверх чаші і закрийте кришку мультиварки. Виберіть режим «Пара», таймер поставте на 40-50 хвилин. Після звукового сигналу перевірте готовність страви. При необхідності встановіть програму повторно.

Готові парові котлети можна подавати до столу в салатом зі свіжих овочів.

Приємного апетиту!

Дієтичне курячі котлети Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети на пару