Якщо ви знаходитесь в пошуку смачного і ситного страви, яке сподобається всім членам сім’ї, то ми готові поділитися чудовим рецептом курячих відбивних з сиром і грибами. Варто зазначити, що за цим рецептом, курячі відбивні у вас виходять дуже соковитими. А функція грибів і сирної скоринки в цій страві – стати для курки ідеальним доповненням.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряча грудка – 2 шт.
  • Гриби – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Суміш перців – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування курячих відбивних з грибами смачний! Моєму і подрібнюємо гриби, цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Все обсмажуємо на розігрітій сковорідці з додаванням рослинної олії. Готові гриби повинні стати м’якими, а цибулю –прозорим.

Беремо курячі грудки. Їх необхідно промити, очистити від шкірки, прожилок і кісточок. З кожної грудки повинно вийти по два шматочки філе. Всі шматочки відбиваємо молотком, потім викладаємо на деко, солимо і перчимо.

Шматочки курячого філе рівномірно покриваємо цибулею і грибами.

Потім все змащуємо шаром майонезу, а після посипаємо тертим сиром.

Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.

Курячі відбивні з грибами і сиром подавати гарячими разом з гарніром.

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в духовці Курячі відбивні Курячі відбивні в духовці Курячі відбивні з грибами в духовці Курячі відбивні під шубою в духовці