Пропоную приготувати курячі відбивні в мультиварці. Мультиварка підійде, якщо вам не потрібно готувати велику кількість відбивних. Якщо ж у вас має велике застілля, то краще скористатися духовкою або сковородою.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 800 гр.
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Сухарі панірувальні – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати курячі відбивні в мультиварці? Куряче філе викладіть на обробну дошку, накрийте зверху харчовою плівкою.
Відбийте куряче м’ясо кухонним молоточком.
З обох сторін присипте улюбленими приправами.
Твердий сир натріть на крупній тертці, додайте панірувальні сухарі.
Добре перемішайте.
В окрему миску насипте пшеничне або будь-яку іншу муку.
Куряче яйце розбийте в миску, добре перемішайте з допомогою виделки.
На панелі мультиварки виберіть програму «Смаження» (якщо немає такого режиму, виберіть режим «Випічка»), у чашу мультиварки налийте рослинне масло і дайте йому нагрітися.
Відбите куряче м’ясо обваляйте в борошні з обох сторін.
Занурте у збите куряче яйце.
Яйце має обволочь м’ясо повністю.
Надлишків яйця дайте стекти.
Перекладіть куряче м’ясо в сирну суміш, ретельно обваляйте з двох сторін.
Акуратно за допомогою лопатки перекладіть відбивну чашу мультиварки і обсмажте з двох сторін протягом п’яти хвилин. З другої відбивною вчините також.
Готові відбивні подавайте окремо або з улюбленим гарніром, прикрасивши свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Курячі відбивні