Курячі відбивні відрізняються ніжним смаком, їх дуже легко і швидко приготувати. Як кляру будемо використовувати класичне поєднання: збите яйце і борошно.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати курячі відбивні в яйці і борошні. Куряче філе помийте, обсушити, наріжте пластами поперек волокон і відбийте з двох сторін. Відбивні посоліть і приправте.

Куряче яйце збийте вінчиком.

Відбивні вмочіть у збитому яйці, потім обваляйте в борошні і покладіть на розігріту сковорідку. Обсмажте м’ясо на соняшниковій олії з двох сторін.

Відбивні з золотистою скоринкою подавайте до столу з овочами або відварною картоплею.

Приємного апетиту!

Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді