Курячі відбивні відрізняються ніжним смаком, їх дуже легко і швидко приготувати. Як кляру будемо використовувати класичне поєднання: збите яйце і борошно.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яйце – 1 – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 2 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі відбивні в яйці і борошні. Куряче філе помийте, обсушити, наріжте пластами поперек волокон і відбийте з двох сторін. Відбивні посоліть і приправте.
Куряче яйце збийте вінчиком.
Відбивні вмочіть у збитому яйці, потім обваляйте в борошні і покладіть на розігріту сковорідку. Обсмажте м’ясо на соняшниковій олії з двох сторін.
Відбивні з золотистою скоринкою подавайте до столу з овочами або відварною картоплею.
Приємного апетиту!
Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в клярі з яєць і борошна Кляр для відбивних з курячого філе Курячі відбивні Курячі відбивні на сковороді