Курячі відбивні в паніровці, обсмажені до хрусткої скоринки, з колечком соковитого ананаса і розплавленим сиром зверху – це не варіант смачного, ситної вечері? Свіжі овочі та зелень стануть ідеальним доповненням до такої відбивною. Крім того, приготування не займе багато часу.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряче філе – 800 гр.
- Ананас консервований – 1 банка
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – 3 пучка
Процес приготування:
Почнемо готувати курячі відбивні з ананасом на сковороді. Куряче філе обсушуємо, зрізаємо прожилки, пленочки і хрящики. Розрізаємо кожен шматок філе на рівні скибочки невеликої товщини.
Викладаємо скибочки на обробну дошку, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо молоточком з обох сторін. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем.
У невеликій мисці збиваємо виделкою або вінчиком яйця.
В сковорідці розігріваємо рослинне масло до гарячого стану.
Кожну відбивну потім у збите яйце з усіх боків і одразу ж викладаємо на сковорідку.
Якщо масло добре розігріта, то яйце відразу схопиться і не буде розтікатися з відбивною. Кожен шматок обсмажуємо до рум’янцю з обох сторін.
Банку з ананасами розкриваємо, кільця дістаємо і даємо повністю стекти рідини.
Відбивні укладаємо на деко і покриваємо кожну кільцем ананаса.
Сир тремо на крупній тертці і викладаємо сирну стружку поверх ананасів.
Лист з підготовленими відбивними ставимо в розігріту духовку на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Готові відбивні подаємо в гарячому вигляді, прикрасивши за бажанням зеленню.
Приємного апетиту!
Відбивні Відбивні з курячого філе Відбивні з курячого філе в сирному клярі Відбивні з курячого філе на сковороді Кляр для відбивних з курячого філе