Курячий шніцель в клярі виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Приготувати апетитну страву не складно. Ідеальне рішення, якщо часу на готування обіду зовсім небагато, а порадувати домашніх хочеться.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 300 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Шматочки курячого філе обгортаємо в харчовій плівці і відбиваємо з обох сторін кухонним молоточком.
Готуємо три тарілки. В одній збиваємо яйця з сіллю, перцем і молоком. У другій розміщуємо борошно, в третій – панірувальні сухарі.
Відбиті курячі шматочки по черзі обвалюємо в борошні, в яєчно-молочної суміші і, наостанок, в панірувальних сухарях. Після цього м’ясо відразу відправляємо на розігріту з рослинною олією сковороду.
Смажимо кожен шніцель до хрусткої золотистої скоринки. Після чого страву можна відразу подавати до столу. Готово!
Котлети Котлети з курячого філе Курячі котлети без цибулі Курячі котлети в паніровці Курячі котлети в панірувальних сухарях Курячі котлети на сковороді