Апетитний курячий шніцель ідеальний для ситного обіду або вечері. Його доповнить будь-який гарнір, а приготування в мультиварці ще більше спростить процес.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування курячого шніцеля в мультиварці. М’ясо курки злегка відбиваємо. Якщо шматочки занадто великі і товсті, їх можна акуратно розрізати. Далі збиваємо яйце з сіллю. Обвалюємо в цій суміші підготовлене філе.

В іншій мисці з’єднуємо борошно і панірувальні сухарі. Можна трохи посолити. Продовжуємо обвалювати шматочки філе, але тепер в сухої суміші.

Чашу мультиварки змащуємо рослинним маслом. На дно викладаємо м’ясні шматочки в паніровці. Включаємо режим «смаження». Через 7-10 хвилин перевертаємо м’ясо і готуємо з іншого боку ще 5-7 хвилин. Вимикаємо.

Готовий шніцель подаємо до столу в гарячому вигляді, доповнивши вашим улюбленим гарніром. Приємного апетиту!

Котлети з курячого філе Котлети з курячої грудки Курячі котлети Курячі котлети без цибулі Курячі котлети в паніровці Курячі котлети в панірувальних сухарях Курячі котлети з борошном