Їжа, приготована на багатті має особливий аромат. Крім юшки і барбекю на багатті можна приготувати смачне блюдо, яке називається лагман. Воно являє собою локшину з густою підливою з м’яса і овочів.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Курка – 500 гр.
- Картопля – 2 – 3 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
- Морква – 1 – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Помідори свіжі – 3 – 4 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Редька зелена – 1 шт.
- Часник – 3 – 4 зуб.
- Петрушка – за смаком
- Кріп – за смаком
- Паприка – за смаком
- Зіра – за смаком
- Суміш перців – за смаком
- Сіль – за смаком
- Локшина рисова – 300 гр.
- Масло рослинне – 50 – 70 мл
Процес приготування:
Як почати готувати лагман з куркою на багатті в казані? У казані нагріти олію.
Куряче м’ясо помийте і наріжте кубиками.
Помістіть м’ясо в казан, обсмажте його.
Потім додайте нарізані цибулю і моркву.
Болгарський перець і зелену редьку помийте, наріжте соломкою і додайте в казан, перемішайте і продовжуйте тушкувати 15-20 хвилин.
Далі додайте нарізані картоплю, кабачок, помідори, часник, посоліть і приправити страву за смаком.
В казан влийте гарячу воду, її кількість залежить від бажаної густоти страви. Прикрийте казан кришкою і тушкуйте 10-15 хвилин. В кінці додайте рубану зелень.
Окремо зваріть локшину. У кожну тарілку покладіть трохи локшини і м’ясну підливу, лагман готовий.
Приємного апетиту!
Лагман в казані Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною Лагман з куркою, локшиною і картоплею Лагман з редькою