Їжа, приготована на багатті має особливий аромат. Крім юшки і барбекю на багатті можна приготувати смачне блюдо, яке називається лагман. Воно являє собою локшину з густою підливою з м’яса і овочів.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Курка – 500 гр.
  • Картопля – 2 – 3 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 – 2 шт.
  • Морква – 1 – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 3 – 4 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Редька зелена – 1 шт.
  • Часник – 3 – 4 зуб.
  • Петрушка – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Зіра – за смаком
  • Суміш перців – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Локшина рисова – 300 гр.
  • Масло рослинне – 50 – 70 мл

Процес приготування:

Як почати готувати лагман з куркою на багатті в казані? У казані нагріти олію.

Куряче м’ясо помийте і наріжте кубиками.

Помістіть м’ясо в казан, обсмажте його.

Потім додайте нарізані цибулю і моркву.

Болгарський перець і зелену редьку помийте, наріжте соломкою і додайте в казан, перемішайте і продовжуйте тушкувати 15-20 хвилин.

Далі додайте нарізані картоплю, кабачок, помідори, часник, посоліть і приправити страву за смаком.

В казан влийте гарячу воду, її кількість залежить від бажаної густоти страви. Прикрийте казан кришкою і тушкуйте 10-15 хвилин. В кінці додайте рубану зелень.

Окремо зваріть локшину. У кожну тарілку покладіть трохи локшини і м’ясну підливу, лагман готовий.

Приємного апетиту!

Лагман в казані Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною Лагман з куркою, локшиною і картоплею Лагман з редькою