Оригінальний і легкий за смаком лагман виходить на курячому м’ясі з овочами та картоплею. Таке страву більш просте і швидке в приготуванні. Підходить для живильного сімейного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Курка – 1 шт.
  • Локшина для лагмана – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Редис – 4 шт.
  • Капуста білокачанна – 100 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кінза – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Зіра – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати лагман з куркою, овочами і картоплею, курку поділяємо на дрібні шматочки і відправляємо в розігріту з рослинною олією казан. Обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.

ріжемо Півкільцями цибулю, часник ж пропускаємо через прес. Відправляємо ароматні овочі до м’яса.

Тонко нарізаємо моркву, болгарський перець і картоплю. Також додаємо овочі в казан. Готуємо вже на повільному вогні.

Додаємо дрібно нарізаний редис і часник. Солимо, посипаємо зірою і заливаємо водою. Тушкуємо блюдо близько 30 хвилин.

Далі шаткуємо капусту ріжемо кубиками помідори. Закидаємо в блюдо овочі і готуємо ще 10-15 хвилин.

Окремо відварюємо локшину і розкладаємо її по тарілках. Сюди ж кладемо готовий лагман, посипаємо кінзою і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Лагман Лагман в казані Лагман з куркою Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною