Оригінальний і легкий за смаком лагман виходить на курячому м’ясі з овочами та картоплею. Таке страву більш просте і швидке в приготуванні. Підходить для живильного сімейного обіду.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 1 шт.
- Локшина для лагмана – 200 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Редис – 4 шт.
- Капуста білокачанна – 100 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Кінза – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Зіра – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Щоб приготувати лагман з куркою, овочами і картоплею, курку поділяємо на дрібні шматочки і відправляємо в розігріту з рослинною олією казан. Обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.
ріжемо Півкільцями цибулю, часник ж пропускаємо через прес. Відправляємо ароматні овочі до м’яса.
Тонко нарізаємо моркву, болгарський перець і картоплю. Також додаємо овочі в казан. Готуємо вже на повільному вогні.
Додаємо дрібно нарізаний редис і часник. Солимо, посипаємо зірою і заливаємо водою. Тушкуємо блюдо близько 30 хвилин.
Далі шаткуємо капусту ріжемо кубиками помідори. Закидаємо в блюдо овочі і готуємо ще 10-15 хвилин.
Окремо відварюємо локшину і розкладаємо її по тарілках. Сюди ж кладемо готовий лагман, посипаємо кінзою і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Лагман Лагман в казані Лагман з куркою Лагман з куркою класичний Лагман з куркою та локшиною