Один з найпопулярніших способів приготувати апетитний лагман з свинини з локшиною в казані. Блюдо вийде максимально наваристим і з приємним пряним ароматом. Домашні оцінять такий варіант сімейного обіду.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Свинина – 500 гр.
- Локшина рисова – 350 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Готувати лагман з свинини з локшиною в казані просто! Промиваємо свинину під водою, нарізаємо його невеликими кубиками.
Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими півкільцями.
Моркву чистимо від шкірки і ділимо на невеликі кубики.
З болгарським перцем чинимо так само.
Зубчики часнику і гострий чилі подрібнюємо ножем.
Чистимо картоплю і дрібно нарізаємо її.
Далі розігріваємо казан з рослинним маслом і відправляємо в нього підготовлену свинину. Смажимо до яскравого рум’янцю.
До готового м’яса додаємо часник для аромату.
Потім закидаємо цибулю і смажимо до готовності.
Викладаємо вміст моркву і вже готуємо на слабкому вогні.
Вмішуємо в блюдо томатну пасту, щоб обсмажені продукти їй гарненько просочилися.
Додаємо картоплю. Перемішуємо продукти.
Після картоплі викладаємо болгарський перець.
Далі кладемо подрібнений чилі для додання пікантності.
Повністю заливаємо вміст казана водою і доводимо до кипіння.
Після кипіння, кладемо лавровий лист, додаємо сіль і спеції. Продовжуємо готувати до розм’якшення картоплі.
В окремому посуді відварюємо локшину до готовності.
Зливаємо з макаронних виробів воду і розкладаємо їх по порційних тарілках.
На локшину кладемо свинину з овочами і поливаємо все це невеликою кількістю отриманого бульйону. Готово, можна подавати до столу!
Лагман в казані Лагман з свинини Лагман з свинини з болгарським перцем Лагман з свинини з локшиною і картоплею Лагман з свинини класичний Лагман класичний Лагман по-узбецьки