Представлене вашій увазі страву з упевненістю можна назвати смачним повсякденним обідом для всієї родини. Для приготування цієї страви вам знадобляться інгредієнти, які знайдуться в холодильнику у будь-якої господині. Невелика порада: якщо ви хочете, щоб калорійність ледачих голубців без рису була мінімальною, використовуйте замість свинячого фаршу курячий.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Свинячий фарш – 500 гр.
- Морква – 1 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Томатна паста – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ледачих голубців без рису? Беремо капусту промиваємо під струменем проточної води, позбавляємося від зайвої вологи, шаткуємо. Потім відправляємо капусту в каструлю з товстим дном, заливаємо окропом, додамо трохи рослинного масла, солі, перцю і тушкуємо протягом 20 хвилин.
Далі необхідно очистити цибулю і моркву. Цибулю подрібнюємо кубиком, моркву натираємо на тертці. Все обсмажуємо до того моменту, поки інгредієнти не стануть м’якими. Коли цибуля та морква будуть готові, до них необхідно додати томатну пасту.
До отриманої масі відправляємо фарш, додаємо сіль і перець, обсмажуємо до готовності.
Готовий фарш кладемо в каструлю з капустою.
Фарш з капустою тушкуємо на середньому вогні п’ять хвилин.
Страва готова. Рекомендуємо подавати зі сметаною.
Дуже ліниві голубці Ліниві голубці Ліниві голубці без рису Ліниві голубці з капустою і фаршем