Мафіни з маком – такий десерт заслуговуємо захоплення! А готувати його дуже просто! Потрібно тільки запастися часом і дотримуватися перевіреної рецептурою!
Інгредієнти: на 24 порції.
- Борошно – 500 гр.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Маргарин вершковий – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 50 мл
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Мак – 70 гр.
- Масло – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати мафіни з маком? Борошно просіваємо через ситечко, щоб мафіни вийшли більш повітряними.
Маргарин розтоплюємо на водяній бані.
Яйця з’єднайте з цукровим піском і збиваємо міксером.
З’єднуємо яєчну суміш, маргарин, молоко, борошно і розпушувач.
В окремій тарілці змішуємо мак і ванільний цукор.
Змащуємо формочки для випікання маффінів рослинним маслом. Кладемо на дно 1 ст. л. тіста, потім 1-1,5 ч. л. маку з цукром і знову 1-1,5 ст. л. тіста. Всі формочки ставимо на деко і випікаємо близько півгодини. Температура в духовці повинна бути 200-220 градусів.
Приємного апетиту!
Бісквітні кекси Кекси без родзинок Кекси в паперових формочках Кекси в силіконових формочках Кекси на молоці силіконових формочках в духовці Кекси на рослинному маслі