Мафіни з маком – такий десерт заслуговуємо захоплення! А готувати його дуже просто! Потрібно тільки запастися часом і дотримуватися перевіреної рецептурою!


Інгредієнти: на 24 порції.

  • Борошно – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Маргарин вершковий – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Розпушувач тіста – 2 ч. л.
  • Мак – 70 гр.
  • Масло – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати мафіни з маком? Борошно просіваємо через ситечко, щоб мафіни вийшли більш повітряними.

Маргарин розтоплюємо на водяній бані.

Яйця з’єднайте з цукровим піском і збиваємо міксером.

З’єднуємо яєчну суміш, маргарин, молоко, борошно і розпушувач.

В окремій тарілці змішуємо мак і ванільний цукор.

Змащуємо формочки для випікання маффінів рослинним маслом. Кладемо на дно 1 ст. л. тіста, потім 1-1,5 ч. л. маку з цукром і знову 1-1,5 ст. л. тіста. Всі формочки ставимо на деко і випікаємо близько півгодини. Температура в духовці повинна бути 200-220 градусів.

Приємного апетиту!

Бісквітні кекси Кекси без родзинок Кекси в паперових формочках Кекси в силіконових формочках Кекси на молоці силіконових формочках в духовці Кекси на рослинному маслі