Солодке і ароматне варення з малини можна подавати до чаю, а також використовувати як начинку для випічки. Швидко і легко готувати таке ласощі в мультиварці! Ви витратите трохи часу, а ягідне варення радуватиме вас цілий рік.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Малина – 1 кг
  • Цукор-пісок – 1 кг

Процес приготування:

Як почати готувати малинове варення в мультиварці? Ягоди перебираємо і промиваємо в холодній воді.

Відкидаємо на друшляк, даємо малині трохи обсохнути і викладаємо її в чашу мультиварки.

Засипаємо ягоди цукром і закриваємо каструлю кришкою. Встановлюємо режим «гасіння». Готуємо варення 1 годину. Під час готування відкриваємо кришку 2-3 рази, щоб перемішати вміст.

Після того, як програма мультиварки підійде до кінця, варення готове. Можна розливати в чисті стерилізовані банки. Закриваємо кришкою, а потім закутуємо на добу в ковдру або рушник.

Після чого малинове ласощі готове, можна переставляти у прохолодне місце.

Варення Варення з малини Малина на зиму