Мариновані кабачки – це смачна і ароматна закуска для всієї родини. З нею будь-яка страва набуває нові нотки і ставати апетитніше і корисніше. На вечерю і обід, для сімейного та званого обіду, така страва завжди зустрічають на ура!


Інгредієнти: на 3 л.

  • Кабачки – 3 кг
  • Вода – 10 ст.
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Сіль – 3 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 250 гр.
  • Зелень – 2 гілки
  • Часник – 4 зуб.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування маринованих кабачків кружечками? Кабачки промиваємо та нарізаємо кружальцями. Замочуємо їх у холодній воді на 1,5 години.

Для маринаду закипятим воду і розчинний в ній цукор і сіль. Додамо оцет.

Занурюємо в маринад кабачки і варимо 10 хв. Зливаємо воду.

Зелень миємо і дрібно нарізаємо. Часник подрібнюємо ножем і кладемо в стерилізовані банки. Тепер викладаємо кабачки. Закатуємо і накриваємо рушником. Тримаємо до повного охолодження.

Приємного апетиту!

Кабачки на зиму Кабачки на зиму пальчики оближеш Кабачки як грузді Консервовані кабачки Мариновані кабачки Салати з кабачків на зиму