Мереживні млинці відрізняються не тільки своїм найніжнішим смаком, але і неповторним зовнішнім виглядом. В якості начинки для таких млинців можна використовувати ваші улюблені поєднання інгредієнтів, як солоні, так і солодкі.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Яйце – 5 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Молоко коров’яче – 1,5 л.
- Сода харчова – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 7 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати млинці мереживні? У глибоку миску вбиваємо яйця. З’єднуємо їх з сіллю і цукром. Все перемішуємо.
Чайну ложку харчової соди гасимо окропом, а потім відправляємо в яєчно-цукрову суміш.
Суміш необхідно ретельно збити.
В суміші повинна бути пінка.
Поступово в загальну масу вводимо просіяне борошно.
У процесі введення борошна, не переставайте помішувати загальну масу.
В тесті не повинно бути грудочок.
Нагрійте молоко.
Поступово вводимо молоко в тісто.
Досвідчені кулінари рекомендують вливати молоко в чайник.
Не забувайте стежити за консистенцією тесту. Воно повинно бути в міру рідким.
Наступний крок – додаємо в тісто олію. Приступаємо до смаження млинців.
Невелику кількість тіста рівномірно розподіляємо по поверхні сковорідки.
Обсмажуємо млинці з обох боків до золотистого кольору. Готові млинці загортаємо улюблену начинку.
Ажурні млинці на молоці Мереживні млинці на молоці Млинці Млинці классические Млинці на молоці ПП млинці Тонкі млинці на молоці